> Van badkamer- tot keukenverbouwing | Van Appeldoorn Bouw > Menu

Verbouwing en renovatie

Eindelijk besloten om een nieuwe keuken te laten plaatsen (bekijk de foto’s!) of wilt u uw zolder gebruiken als studeerkamer door een dakkapel te laten plaatsen? Voor al uw kleine en grote verbouwingen, is Van Appeldoorn Bouw uw toegewezen partner. Door onze samenwerking met verschillende specialisten, kunnen wij met onze gebundelde expertise een mooi resultaat voor u bereiken.

Werkwijze Van Appeldoorn Bouw

U als opdrachtgever staat centraal bij ons tijdens de verbouwing. We betrekken u nauw bij de verbouwing, werken met korte communicatielijnen en denken in antwoorden. Voor elke situatie vinden wij een passende oplossing. Bovendien werken wij zeer snel en adequaat, zodat de verbouwing zo snel mogelijk klaar is.

Voorbeelden verbouwing / renovatie

Van Appeldoorn Bouw heeft al vele jaren ervaring met de meest uiteenlopende verbouwingen en het is onze passie om uw droom werkelijkheid te laten worden. Een greep uit recente verbouwingsprojecten:

  • Badkamerverbouwing: een inloopdouche of juist een ligbad laten plaatsen? Met of zonder vloerverwarming? U geeft uw wensen aan en wij maken voor u een badkamer op maat.
  • Bedrijfsruimte verbouwen: we gaan graag met u in gesprek en denken met u mee hoe we uw bedrijfsruimte beter kunnen indelen en meer laten aansluiten op uw bedrijfsactiviteiten. U kunt een gedeelte van het project aan ons uitbesteden of het  gehele project van A tot Z. Heeft u ook interesse in nieuwbouw? Ontdek wat de voordelen daarvan zijn.
  • Carports en/of veranda: schakel Van Appeldoorn Bouw in voor het bouwen van een carport en/of veranda. Wij nemen u het project graag uit handen en regelen alles voor u van offerte tot aan oplevering. Dat geldt ook voor het aanvragen van een mogelijke vergunning.
  • Keukenverbouwing: het voordeel van een keukenrenovatie is dat u kosten bespaart op de aanschaf van een geheel nieuwe keuken. Denk ook vast na over het materiaal dat u wilt gebruiken: compostie, graniet, hout of andere materialen. Dit heeft ook zijn invloed op de totaalprijs. Wilt u vrijblijvend advies ontvangen? Neem contact met ons op.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Wilt u uw verbouwing uitbesteden aan Van Appeldoorn Bouw, hét bouwbedrijf in Veenendaal, Apeldoorn, Amersfoort en Ede?  Vraag vrijblijvend een offerte aan. Let op: in veel gevallen is het belangrijk dat wij de situatie van te voren zien, zodat we u een offerte op maat kunnen sturen. Maak telefonisch een afspraak via 06 – 12 88 70 31 of gebruik ons contactformulier.

Vrijblijvende offerte aanvragen