> Bouwbedrijf in Ede voor uw nieuwbouwproject! > Menu

Bouwbedrijf Ede

Bouwbedrijf te Ede nodig voor uw verbouwing? Voor al uw projecten kunt u terecht bij Van Appeldoorn Bouw. Of het nu gaat om een verbouwing, renovatie of kleine klussen waar u zelf niet aan toe komt. Van Appeldoorn Bouw is uw aangewezen partner! Met jarenlange ervaring als aannemer zijn uw klussen bij ons in goede handen. Neem nu contact op met Van Appeldoorn Bouw als uw bouwbedrijf te Ede.

Vrijblijvend contact opnemen

Aannemer Ede: een nieuw huis laten bouwen!

Is het tijd voor een nieuw huis? Als aannemer Ede nemen we u deze klus graag uit handen. Wij bouwen ook nieuwe bedrijfspanden. Als ervaren aannemer weten we wat efficiëntie is; dat is terug te zien in de strakke planning die wij aanleveren voor uw nieuwbouw project. Wij hebben daarnaast een strak samenwerkingsverband met andere specialisten. Hierdoor is geen enkele wenst te gek om aan ons voor te leggen! 

Luxe woningen nieuwbouw Veenendaal

Onderhoudswerken

Heeft u een vervelend klemmende deur of een loszittende plint waar u zelf niet aan toekomt? Ook hiervoor staan wij als aannemersbedrijf te Ede voor u klaar. Onze diensten gelden voor alle allerhande onderhoudswerken aan uw woning of bedrijfspand. Dit kan bijvoorbeeld gaan om:

  • Een nieuwe vloer aanleggen;
  • Nieuwe keukenkastjes realiseren;
  • Kitnaden in de badkamer vervangen;
  • Enkel glas vervangen met dubbel glas.

Wij denken graag met u mee, en vinden een maatwerk oplossing die past bij uw klus. Aarzel niet en neem gerust contact met ons op. 

Van project tot realisatie

Naast een nieuw huis of onderhoudswerken verrichten, zijn wij ook veel bezig met het renoveren van huizen en bedrijfspanden. Wanneer u ons inhuurt als bouwbedrijf in Ede, komen wij in de meeste gevallen bij u thuis langs zodat we een passende offerte kunnen voorleggen. Wij realiseren aannemers projecten zoals de renovatie van uw badkamer, de bouw van een veranda/carport of de verbouwing van uw keuken! Dit doen wij niet alleen in Ede, wij gaan ook te werk als bouwbedrijf Amersfoort en regio. 

Contact met uw aannemersbedrijf in Ede

Behoefte aan een kosteninschatting gemaakt door een aannemersbedrijf? Neem gerust contact met ons op via de onderstaande knop. Het is bij Van Appeldoorn Bouw ook mogelijk om direct een offerte aan te vragen. We hopen u snel te spreken!

Vrijblijvend contact opnemen