> Laat uw droomhuis bouwen door Van Appeldoorn Bouw > Menu

Nieuwbouw

Wanneer het tijd is om te verhuizen naar een grotere woning, neemt u Van Appeldoorn Bouw als uw bouwbedrijf in Veenendaal in de arm om uw droomhuis te laten bouwen. Datzelfde geld voor een bedrijfsruimte. Neem vrijblijvend contact met ons op voor een oriënterend gesprek waarin we kennismaken en uw wensen voor uw nieuwbouwproject bespreken. Doe alvast inspiratie op door de foto’s hieronder te bekijken.

Werkwijze Van Appeldoorn Bouw

Er komt veel kijken bij het uitwerken van nieuwbouwplannen. Gelukkig weet Van Appeldoorn Bouw als ervaren aannemer waar we rekening mee moeten houden en welke werkzaamheden er nodig zijn. Door onze samenwerking met specialisten kunnen wij elk onderdeel snel en efficiënt uitvoeren, zodat we ons aan een strakke planning kunnen houden.

Eventuele vertraging project

Mocht het project onverhoopt toch vertraging oplopen dan informeren wij u hier zo snel mogelijk over. Een samenwerking met korte lijnen en persoonlijk contact met u als opdrachtgever zorgt ervoor dat u precies weet hoe het ervoor staat en komt u niet voor onaangename verrassingen te staan. Kortom, u zoekt een ervaren bouwbedrijf Apeldoorn, bouwbedrijf Amersfoort en Veenendaal? Dan is Van Appeldoorn Bouw de juiste keuze.

Redenen voor nieuwbouw bedrijfsruimte

Naast nieuwbouw van woningen, staat van Appeldoorn Bouw ook voor u klaar als u nieuwe bedrijfsruimte zoekt. Er zijn diverse redenen om te kiezen voor nieuwbouw in plaats van renovatie van uw bedrijfsruimte. Welke voordelen heeft nieuwbouw van uw bedrijfsruimte?

  • Efficiënte indeling kantoor: veel kantoorgebouwen bestaan al jaren en zijn hierdoor verouderd. Kiest u voor nieuwbouw, dan kunt u meedenken over de indeling van uw nieuwe kantoor. Hoeveel opslagruimte heeft u nodig, hoe groot moet de werkvloer worden met het oog op de toekomst en wat zijn uw persoonlijke wensen?
  • Duurzaamheid gegarandeerd: duurzaamheid is in deze zeer belangrijk. Bij nieuwbouw kunt u er zeker van zijn dat uw nieuwe bedrijfsruimte duurzaam, veilig en goed geïsoleerd is.
  • Besparing op huidige kosten: een duurzame bedrijfsruimte zorgt ook direct voor besparing op huidige vaste kosten. Denkt u aan besparing op energiekosten en logistieke kosten door betere isolatie en betere logistieke afstemming vanwege de nieuwe indeling.
  • Indrukwekkend nieuw bedrijfsgebouw: nieuwbouw van het bedrijfsgebouw zorgt voor een moderne en professionele uitstraling van uw bedrijfspand. Het geeft aan dat u met de tijd meegaat.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Wij komen graag met u in contact om met u mee te denken over uw plannen. U kunt ons bellen op 06 – 12 88 70 31 of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Vrijblijvende offerte aanvragen