> Bouwbedrijf Amersfoort inschakelen | Van Appeldoorn Bouw > Menu

Bouwbedrijf Amersfoort

Zoekt u een ervaren bouwbedrijf nabij Amersfoort? Neemt u dan contact op met Van Appeldoorn Bouw. U kunt voor verschillende soorten werkzaamheden bij hem terecht. Van nieuwbouwprojecten, tot en met verbouwing en renovatie of onderhoud: met jarenlange ervaring als aannemer is uw project bij ons in goede handen.

Vrijblijvend contact opnemen

Voordelen inschakelen bouwbedrijf Amersfoort

Kiest u voor Van Appeldoorn Bouw als u bouwbedrijf nabij Amersfoort, dan zijn er verschillende voordelen waar u van profiteert. Naast onze jarenlange ervaring, werken wij ook nauwkeurig en netjes en denken met u mee: we vinden dus altijd een passende oplossing voor uw situatie. We zijn zowel werkzaam voor particulieren als bedrijven. Geen enkele klus is voor ons te klein of te groot. Door onze samenwerking met een netwerk van specialisten kunnen wij voor elke klus bouwen op de juiste persoon voor die klus.

Onze diensten

U kunt dus voor verschillende werkzaamheden bij ons terecht:

  • Nieuwbouw: wilt u binnenkort gaan verhuizen naar een nieuwbouwwoning of groeit u uit uw huidige gebouw en bent u op zoek naar grotere bedrijfsruimte? Wat uw wens ook is met betrekking tot een nieuwbouwproject, wij staan graag voor u klaar. Van Appeldoorn is een ervaren aannemer die u begeleidt van A tot Z. Door de nauwe samenwerking met specialisten kunnen we elk onderdeel snel en efficiënt uitvoeren. Hierdoor kunnen we werken volgens een strakke planning. Natuurlijk kan er altijd onverhoopt wat gebeuren dat we niet hadden voorzien. In deze uitzonderlijke gevallen stellen we u zo snel mogelijk op de hoogte.
  • Verbouwing & renovatie: of het nu gaat om een kleine of een grote verbouwing, Van Appeldoorn heeft veel ervaring met uiteenlopende renovatiewerkzaamheden. Van het plaatsen van een dakkapel, het verbouwen van uw badkamer of keuken tot en met het plaatsen van een veranda: wij draaien onze hand er niet voor om. Niet voor niets is het onze passie om uw droom werkelijkheid te laten worden. Daarom betrekken we u nauw bij uw verbouwing, zodat u goed op de hoogte bent van het verloop. 
  • Onderhoud: kleine klussen zoals het vervangen van kraanwerk, het plaatsen van een keukenkastje of reparatie van die klemmende deur kunt u met een gerust hart aan ons uitbesteden, als u daar zelf maar niet aan toe komt. 

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Samen overleggen we over de mogelijkheden. Wij zijn een bouwbedrijf in Veenendaal en richten ons op de regio, Apeldoorn en Amersfoort.

Vrijblijvend contact opnemen