> Bouwbedrijf Apeldoorn inschakelen | Van Appeldoorn Bouw > Menu

Bouwbedrijf Apeldoorn

Zoekt u een bouwbedrijf in Apeldoorn, dan kunt u terecht bij Van Appeldoorn Bouw. Van Appeldoorn Bouw te Veenendaal is gespecialiseerd in nieuwbouw, verbouwingen, renovatie en onderhoud. Daarbij staan wij garant voor kwaliteit en werken we netjes. Van Appeldoorn Bouw werkt samen met een team van specialisten. Wij hebben dus voor elk project een oplossing. Benieuwd naar voorbeelden? Kijk eens bij onze recente projecten.

Vrijblijvend contact opnemen

Nieuwbouwhuis bouwbedrijf Apeldoorn

Van Appeldoorn Bouw staat graag voor u klaar als uw bouwbedrijf nabij Apeldoorn, om uw droomhuis te laten bouwen. Daarbij staat kwaliteit voorop. Benieuwd wat wij voor uw woning kunnen betekenen? Maak een afspraak voor een oriënterend gesprek en we overleggen graag over uw wensen en mogelijkheden. Van Appeldoorn Bouw werkt samen met diverse specialisten. Dit heeft als voordeel dat wij efficiënt kunnen werken en een strakke planning kunnen hanteren. 

bouwbedrijf Apeldoorn

Bedrijfspanden

Naast particulieren richten wij ons ook op bedrijven. Misschien heeft u een kantoorpand dat al jaren oud is. Door te kiezen voor een nieuw bedrijfspand profiteert u van diverse voordelen. Ten eerste kunt u zelf bepalen wat de indeling moet worden van uw pand. Denk na over de grootte van de werkvloer en de hoeveelheid opslagruimte die u nodig heeft. Bij een nieuwbouw pand kunt u tevens rekenen op een duurzaam pand. Uw kantoorruimte is goed geïsoleerd en veilig. Die duurzaamheid heeft ook invloed op uw energiekosten. U zult hierop flink besparen. Tot slot, is uw nieuwe kantoorpand zeer modern wat aangeeft dat u met uw tijd meegaat.  

Andere diensten

Naast nieuwbouwprojecten kunt u ook rekenen bij Van Appeldoorn op onderhoudswerken en verbouwingen. Voorbeelden van verbouwingsprojecten zijn een badkamerverbouwing, het verbouwen van uw bedrijfsruimte, carports en veranda’s bouwen en het verbouwen van uw keuken. Misschien is het naast verbouwingsprojecten eveneens de hoogste tijd voor allerhande onderhoudswerken zoals het leggen van een nieuwe vloer of enkel glas vervangen door dubbel glas. Van onderhoud uit laten voeren tot renovatiewerkzaamheden: Van Appeldoorn is uw aangewezen partner.

Offerte aanvragen

Benieuwd naar een schatting van de kosten? Vraag vrijblijvend een offerte aan. Let op: voor een offerte op maat, is het in de meeste gevallen nodig dat u een afspraak maakt zodat wij langs kunnen komen bij u op locatie. 

Van Appeldoorn Bouw is een professioneel bouwbedrijf nabij Amersfoort en gevestigd in Veenendaal.

Vrijblijvend contact opnemen